49 cartonașe cu 49 trăsături de caracter

(O recenzie client)

60.00 lei

Cartonașele pot fi folosite de părinți, copii, profesori, elevi de toate vârstele în scopul dezvoltării personale și în scopul dezvoltării caracterului. Animalele sunt desenate de mână și reprezintă trăsătura de caracter de pe cartonaș. Întrebările de pe spate scot la iveală multe lucruri care se află în spatele comportamentului nostru conștient sau inconștient.

Se pot folosi individual, în perechi, echipe, iar un exemplu este cel al redactării unei povești care să includă trăsătura respectivă de caracter parcurgând următorii pași:

1. Personajul principal (om, plantă, animal)
2. Misiunea
3. Cine îl ajută (personajele)
4. Cine îl împiedică?
5. Ce se întâmplă când personajul se întâlnește cu obstacolul?
6. Care e finalul?

La final veți descoperi ce probleme ascund copiii, ce frici au, ce așteptări, ce convingeri limitative, etc deoarece povestea fiecăruia dintre noi se spune mult mai ușor la persoana a 3a.

Categorie:

1 review for 49 cartonașe cu 49 trăsături de caracter

 1. Maria

  Mulțumesc! Pot să afirm cu convingere că aceste cartonașe sunt o sursă de inspirație, ideale atât pentru specialiștii din domeniul consilierii, dar și profesori și chiar și pentru părinții care își doresc să petreacă timp încărcat de valoare și însemnătate cu copiii lor. Fiecare cartonaș deschide calea către dialog și oportunitatea de a întări comportamente pozitive și a descoperi noi capacități în cei cu care se lucrează. Îmbina cunoașterea cu partea ludica spre a oferi un instrument de lucru cu adevarat valoros.

  • Ștefan

   Mulțumim pentru comentariul Dvs!
   Speram sa fie de mare ajutor colegilor din teritoriu și de asemenea viitoarei generatii!
   Sărbători fericite!!!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…